Vias Angels animatie


"Vias Angels" is een interactieve animatie rond de 4 grote killers in het verkeer: snelheid, afleiding, het niet dragen van de veiligheidsgordel en rijden onder invloed. Deze animatie wordt verzorgd door 2 professionele acteurs en is interactief, ludiek, boeiend en interpellerend.

Dit product is verkrijgbaar in halve dag

 

  • De animatie neemt een twintigtal minuten in beslag en kan zowel in het Nederlands, het Frans of het Engels gegeven worden
  • We beperken de groep tot maximum 10 deelnemers, zo kunnen we garanderen dat de boodschap overgebracht wordt en impact heeft en blijft het interactief
  • Wij komen ter plaatse met al het nodige materiaal, we vragen enkel dat de deelnemers hun gsm meenemen
  • Jouw organisatie stelt een ruimte ter beschikking van minimum 60 m2 zonder meubilair. (kan eventueel ook in een hal, parking of buiten)

 

De doelstelling is om mensen via fictieve situaties te laten nadenken over hun rijgedrag. Het feit dat alle deelnemers actief meedoen zorgt ervoor dat iedereen gefocust blijft en toch verloopt alles in een gemoedelijke sfeer. De verschillende situaties laten je werknemers toe om de risico’s in het verkeer beter in te schatten, hierop te anticiperen en zich zo beter te gedragen op de weg. De groep vertrekt met een goed gevoel en stof tot nadenken.

 

Prijs

De prijs voor een halve dag is € 1.550 en een volledige dag kost € 2.350.

Maximum 5 voorstellingen per halve dag. Prijzen zijn excl. BTW en verplaatsingskosten.

Iedere sessie duurt ongeveer 20 minuten. De prijzen zijn inclusief op- en afbouw. 

Verplaatsingskosten: € 0,50/km (excl. BTW) vanuit Brussel.


Vias Angels animatie
offerte aanvraag