Road Safety and mobility assessment


Wij voeren een volledige "Road safety check" uit van jouw organisatie. Waar scoort je organisatie goed en wat kan er nog verbeterd worden in het kader van verkeersveiligheid en mobiliteit?

 

  • Knelpunten detecteren en concrete oplossingen voorstellen.
  • Risicosituaties, schade en boetes vermijden.
  • Beheer van verplaatsingen, wagenpark en infrastructuur optimaliseren en zo kosten besparen.

 

Zo analyseren we onder meer de soorten verplaatsingen, de gebruikte vervoersmodi en het management ervan. We kijken hoe verkeersveiligheid geïntegreerd is in uw HR-beleid en scannen de infrastructuur van uw bedrijfsterreinen. Daarnaast analyseren we ook alle beschikbare data inclusief de overtredingen en ongevallen. We brengen zo alle risicofactoren minutieus in kaart.

 

Door deze grondige analyse krijgen we een totaalbeeld van de situatie. Zo kunnen we de knelpunten blootleggen en de gepaste verbetertrajecten opstellen. Deze oefening zal je helpen jouw beleid rond verkeersveiligheid te verbeteren en de kosten te verminderen.

 

Contacteer ons via consulting@vias.be of door te bellen naar 02/244.15.11. 


Road Safety and mobility assessment
offerte aanvraag
icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.