Over ons

Vias academy biedt vele oplossingen gericht op het verbeteren van de mobiliteit en verkeersveiligheid. Alle thema's en innovaties op het gebied van verkeersveiligheid passeren de revue. Op een ontspannen en leerrijke manier werken we aan gedragsverandering.

Onze aanbiedingen zijn gericht op bedrijven, verenigingen, maar ook op steden en gemeenten. Via gerichte acties rond verkeersveiligheids- en mobiliteitsonderwerpen zoals rijden onder invloed van alcohol, agressiviteit in het verkeer, afleiding, enz. sensibiliseren we alle weggebruikers. 


Vias academy is een filiaal van Vias institute. Vias institute is een onafhankelijk kennisinstituut dat handelt als een referentie voor burgers, publieke overheden en bedrijven om de verkeersveiligheid, mobiliteit, veiligheid en gezondheid te verbeteren. 

Onze ervaren trainers bieden een kwaliteitsservice, aangepast aan jouw behoeften. Wij helpen de risico's te identificeren die verbonden zijn aan het besturen van alle soorten transportmiddelen en preventieve maatregelen te nemen om deze risico's te verminderen.

We begeleiden en ondersteunen jou in het sensibiliseringsproces, door middel van op maat gemaakte opleidingen, leermiddelen en praktische oplossingen.

We zijn trots op onze ervaring op het gebied van verkeersveiligheid en mobiliteit en we zijn ervan overtuigd dat we jou kunnen bijstaan in het vergoten van de verkeersveiligheid van jouw medewerkers.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Luigi Vroman

Luigi Vroman


Arne Van Gorp

Arne Van Gorp


Nico Sapo

Nico Sapo


Geoffrey Mertens

Geoffrey Mertens


icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.