Producten

Tweewielers

Tweewielers

Wil je jouw werknemers sensibiliseren en opleiden over de risico's van het rijden op tweewielers en nieuwe stedelijke vervoersmiddelen zoals segways, fietsen en elektrische steps? Wij hebben zeker de oplossing voor jou!

Safety & mobility event

Safety & mobility event

Een evenement organiseren rond verkeersveiligheid en mobiliteit? Hier ben je aan het juiste adres! Ons Safety & Mobility Event is ontworpen om te sensibiliseren op gebied van verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit.

Killers in het verkeer

Killers in het verkeer

De belangrijkste doodsoorzaken in het verkeer zijn overdreven snelheid, afleiding en rijden onder invloed van alcohol of drugs. Hoe kan je als bedrijf je werknemers sensibiliseren over deze gevaren en er voor zorgen dat het risico op ongevallen in het verkeer vermindert?


Wagenbeheersing - Ecodrive

Wagenbeheersing - Ecodrive

Je voertuig beheersen houdt in dat het vermogen hebt om in alle omstandigheden te rijden en gevaren op de weg te anticiperen.

Dat zijn essentiële vaardigheden om ongevallen te voorkomen.

Opleidingstraject

Opleidingstraject

Een innovatieve aanpak voor veiliger en verantwoordelijker rijden. Met het Global Drivers Concept zijn bestuurders beter voorbereid om ongevallen te vermijden, kosten te verlagen en de levenskwaliteit van weggebruikers te verbeteren. 

Audits

Audits

Waar scoort je organisatie goed en wat kan er nog verbeterd worden in het kader van verkeersveiligheid en mobiliteit? 

Onze diepgaande analyses helpen je dit te bepalen!


Aanbod voor de publieke sector

Aanbod voor de publieke sector

Een efficiëntere en duurzame mobiliteit, dat is niet alleen de taak van de burgers, maar ook van de overheden. Met Vias Academy Gov geven we (mobiliteits)ambtenaren alle info die ze nodig hebben om het gedrag mee te sturen. 

Aanbod voor de publieke sector

icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.