Praktische opleiding: Ecodrive (rijsimulator - 1/2 dag)


Ben je op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om de brandstofkosten van jouw bedrijf te verlagen en tegelijkertijd het milieu te beschermen?

Dan is onze praktijkopleiding ecodrive op de rijsimulator iets voor jou!

 

Waarom?

Optimaliseer het rijgedrag van jouw medewerkers dankzij onze praktijkopleiding ecorijden op de rijsimulator! Onze ecodriving coaching stelt je werknemers in staat om groener, veiliger en zuiniger te rijden, allemaal op een ultra-realistische rijsimulator.

 

Hoe?

Starten doen we met een theoretische inleiding. Daarna volgt een interactieve opleiding op de rijsimulator.

  • De opleiding wordt gegeven op een rijsimulator die in je kantoren kan opgesteld worden. (De opdrachtgever dient een ruimte van 9 m2 en stroomaansluiting te voorzien);
  • De opleiding is interactief zodat zelfs de werknemers die niet achter het stuur zitten voortdurend dingen oppikken;
  • Je rijdt een eerste parcours, gevolgd door een wetenschappelijke analyse. De tweede keer krijg je een individuele coaching. Daarna is er een vergelijking van de verbruiksresultaten;
  • We kunnen 12 deelnemers per dag vormen (in 2 groepen van 6 personen voor telkens een halve dag). Indien wenselijk kunnen we 2 simulatoren en 2 trainers ter beschikking stellen.

 

Dit steek je op tijdens de opleiding:

  • Tips over bewust en zuinig rijden.
  • De invloed van de rijstijl (remmen, versnellen, bochten nemen) op het brandstofverbruik.

 

Resultaat:

Door te kiezen voor onze simulator gebaseerde ecodriving opleiding gaan je medewerkers bewuster en verantwoorder rijden, waardoor het brandstofverbruik daalt. Bovendien helpt je mee met het verlangen van de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf.

 

Boek deze praktische opleiding over ecodrive op de rijsimulator!

 

Prijs

Vanaf 195 euro (excl BTW) per persoon voor een groep van 12 personen. De duur van de training is 1 dag (6 personen in de ochtend, 6 personen in de namiddag).

Offerte op maat afhankelijk van het aantal deelnemers.

De prijs is inclusief onder andere de huur van de rijsimulator, montage en demontage, verplaatsingskosten en professionele begeleiding.


Praktische opleiding: Ecodrive  (rijsimulator - 1/2 dag)
offerte aanvraag
icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.