Praktische opleiding: Defensief ecologisch rijden (1 dag)


Ben je op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om de brandstofkosten van je organisatie te verlagen en tegelijkertijd het milieu te  beschermen?
Onze praktische opleiding is gemaakt voor jou!

 

Waarom?

Optimaliseer het rijgedrag van uw medewerkers die wagens met thermische of elektrische aandrijving besturen en verlaag de kosten van uw bedrijf met onze eendaagse praktische opleiding defensief ecorijden!

Door theorie en praktijk te combineren op de rijvaardigheidspiste en op de openbare weg, stelt deze training jouw chauffeurs in staat om preventiever, veiliger en zuiniger te rijden.

 

Hoe?

Tijdens het theoretische gedeelte gaan onze experts in op preventief en anticiperend rijgedrag. Ze leggen de nadruk natuurlijk ook op ecodriving. Bovendien analyseren we hoe je het verkeer en de remafstanden van een voertuig optimaal kunt observeren.

Tijdens het praktijkgedeelte op de rijvaardigheidspiste en op de openbare weg kunnen deelnemers persoonlijk advies krijgen over reactietijden, anticiperend remmen en de noodstop met het vermijden van obstakels. Hierbij ligt de nadruk op defensieve rijtechnieken en zuinig rijden.

We voeren een wetenschappelijke analyse uit van het rijgedrag van de deelnemers en ook een individuele analyse van de gerealiseerde winsten (brandstof, kost, CO2, …) dankzij onze ECOLOG-software. 

 

Resultaat:

Door te kiezen voor onze opleiding defensief ecologisch rijden, gaan jouw medewerkers bewuster en verantwoordelijker rijden, waardoor de kans op ongevallen en het brandstofverbruik afneemt. Bovendien help je mee de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf te verkleinen.

 

Wacht niet langer met het boeken van deze praktijkopleiding!

 

  • Voor deze formule kunnen wij groepen van 3 tot 36 personen verwelkomen;
  • 1 volledige dag op rijvaardigheidspiste in Nijvel of Francorchamps.

 

Prijs

Vanaf € 415 (excl. BTW) per persoon voor een groep van 12 personen. De opleiding duurt 1 dag. 

 

Offerte op maat in functie van het aantal personen.

 

In de prijs zit onder meer de huur van het terrein en klaslokalen, de professionele omkadering, de voertuigen, de verzekering en de maaltijden (ontbijt en lunch).


Praktische opleiding: Defensief ecologisch rijden (1 dag)
offerte aanvraag
icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.