Praktische opleiding: Defensief ecologisch rijden (1 dag)


Deze opleiding combineert theorie met praktijk op de rijvaardigheidspiste en op de openbare weg. 

Tijdens het theoretische deel gaan we dieper in op preventief en anticiperend rijgedrag alsook op ecodriving. Er is onder andere ook aandacht voor hoe je best kan kijken en verkeer observeren, we staan ook stil bij de stopafstanden van een voertuig.

Het praktisch gedeelte op de rijvaardigheidspiste focust op tips om reactietijden te verbeteren, anticiperend remmen en noodstop met obstakelontwijking.

Het praktisch gedeelte op de openbare weg focust op preventieve rijtechnieken en economisch rijden. Daarbij hoort een wetenschappelijke analyse van het rijgedrag van de deelnemers en ook een individuele analyse van de gerealiseerde winsten (brandstof, kost, CO2, …) dankzij onze ECOLOG-software. 

 

  • Voor deze formule kunnen wij groepen van 3 tot 36 personen verwelkomen;
  • 1 volledige dag op rijvaardigheidspiste in Nijvel of Francorchamps.

 

Cursisten gaan bewuster rijden. Zo hebben ze minder kans opongevallen en een lager brandstofverbruik. Je vermindert de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf.

 

Prijs

Vanaf € 375 (excl. BTW) per persoon voor een groep van 12 personen. De opleiding duurt 1 dag. 

Offerte op maat in functie van het aantal personen.

In de prijs zit onder meer de huur van het terrein en klaslokalen, de professionele omkadering, de voertuigen, de verzekering en de maaltijden (ontbijt en lunch).


Praktische opleiding: Defensief ecologisch rijden (1 dag)
offerte aanvraag