Praktische initiatieopleiding: Elektrische step (1/2 dag)


Wil je jouw medewerkers stimuleren om voor groenere vervoerwijzen te kiezen, maar maak je je zorgen over hun veiligheid in het verkeer?

Onze praktische initiatieopleiding over de elektrische step is de ideale oplossing om jouw medewerkers te sensibiliseren over dit snelgroeiende vervoermiddel.

 

Waarom?

Deze coaching is ideaal voor werknemers die zich met een elektrische step naar het werk verplaatsen, maar ook voor wie dat in de nabije toekomst van plan is.

 

Hoe?

Tijdens de opleiding leren deelnemers een aantal basisbegrippen over de e-step. Hoe werkt zo'n elektrische step? Welke apparatuur is vereist? Welk type elektrische step kiezen? Hoe zit het met de wetgeving? Al deze vragen komen aan bod tijdens de training.

Daarnaast kunnen deelnemers dan hun vaardigheden testen op de elektrische step.

  • Deze opleiding duurt 3u30 met een maximum van 2 x 8 deelnemers;
  • De opleiding begint met een theoriesessie (60 minuten) waarin de deelnemer alle basisinformatie over de elektrische step krijgt;
  • Nadien kunnen de deelnemers zelf aan de slag gaan tijdens een oefensessie op een afgesloten terrein warbij ze niet alleen leren hoe ze met een e-step moeten rijden, maar kunnen ze ook hun behendigheid oefenen op ons specifiek parcours. 

 

Resultaat:

Aan het einde van deze praktijkopleiding hebben jouw medewerkers de nodige kennis om veilig te rijden met een elektrische step. Ze weten hoe ze defensief moeten rijden, waar ze zich op de baan moeten begeven en hoe ze moeten manoeuvreren in het stadsverkeer. Bovendien kunnen ze hun vaardigheden aanscherpen om met vertrouwen over trottoirs en stoepranden op te rijden. 

 

Integreer dit ​​ecologisch, praktisch en zuinig vervoermiddel in je professionele dagelijkse leven en schrijf je nu in voor onze praktische initiatieopleiding voor de elektrische step!

 


Praktische initiatieopleiding: Elektrische step (1/2 dag)

CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID EN VRAAG EEN OFFERTE AAN

Prijs

€ 1.200,00

Extra kilometers: € 0,50
Elektrische step: € 25,00

Kies een beschikbare datum:
MaaDinWoeDonVriZatZon
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Starttijd van het evenement

:

Eindtijd

:

Adres

Postcode

Gemeente

icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.