Praktische initiatie: Elektrische fiets (1/2 dag)


 

Wil je je medewerkers stimuleren om voor groenere vervoerwijzen te kiezen, maar maak je je zorgen over hun veiligheid in het verkeer?
Onze praktische initiatieopleiding over de elektrische fiets leert jouw medewerkers rijden met een e-bike. 

 

Waarom?

Deze initiatieopleiding is ideaal voor werknemers die zich met de elektrische fiets naar het werk verplaatsen. Of voor alle werknemers die dat in de nabije toekomst zouden willen doen.

 

Hoe?

Tijdens de opleiding maken de deelnemers kennis met een aantal basisbegrippen van de e-bike. Hoe werkt een elektrische fiets? Wat draag ik het best? Welk soort e-bike moet ik kiezen? En hoe zit het met de wetgeving? Bovendien kunnen de deelnemers daarna zelf aan de slag gaan om hun behendigheid op de e-bike te oefenen. 

  • Tijdens deze opleidingsdag kunnen 2 sessies van 3u30 voorzien worden met een maximum van 2 x 8 deelnemers;
  • De opleiding begint met een theoriesessie (60 min) waarin alle basisinformatie over de e-bike gegeven wordt;
  • Nadien kunnen de deelnemers zelf aan de slag gaan tijdens een oefensessie (2u30) op een afgesloten terrein op jullie of onze locatie (op aanvraag). Tijdens die oefensessie leren ze niet alleen hoe ze met een elektrische fiets moeten rijden, maar kunnen ze ook hun behendigheid oefenen op ons specifiek parcours. 

 

Resultaat:

Na de initiatieopleiding zullen jouw werknemers beschikken over de meest noodzakelijke kennis over de e-bike. Zo zullen ze onder andere weten wat de algemene verkeersregels voor elektrische fietsen zijn, waar ze zich op de baan moeten begeven en wat preventief rijden inhoudt. Bovendien zullen ze hun behendigheid op de elektrische fiets op punt hebben gesteld, waardoor ze zonder veel problemen kunnen manoeuvreren in het verkeer en hun fietsvaardigheid kunnen verbeteren. 

 

Wacht dus niet langer om een ​​ecologisch, praktisch en zuinig vervoermiddel te integreren in je professionele leven. Schrijf je nu in voor onze praktische initiatieopleiding voor de elektrische fiets!


Praktische initiatie: Elektrische fiets (1/2 dag)

CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID EN VRAAG EEN OFFERTE AAN

De prijs voor de initiatieopleiding bedraagt 1200 eu (excl. btw) per dag bij volledige groepen van 2 x 8 deelnemers.

De initiatieopleiding duurt ongeveer 3 uur (30 min theorie en 2u30 praktijk).

Verplaatsingskosten: € 0,50 / km (excl. BTW) vanuit Brussel.

Prijs

€ 1.200,00

Extra kilometers: € 0,50
Elektrische fiets: € 50,00

Kies een beschikbare datum:
MaaDinWoeDonVriZatZon
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Starttijd van het evenement

:

Eindtijd

:

Adres

Postcode

Gemeente

Elektrische fiets

JA   NEEN

icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.