Interactieve workshop: Drugs en medicatie achter het stuur


Wil je jouw medewerkers sensibiliseren rond het rijden onder invloed van drugs, verdovende middelen, medicijnen of verboden middelen?

Kies voor onze interactieve theoretische workshop!

 

In deze workshop leer je alles over de effecten, de risico’s, de wetgeving en het gebruik van drugs en medicatie. Dankzij onze interactieve aanpak worden jouw medewerkers ondergedompeld in een meeslepende ervaring waardoor ze de gevaren van rijden onder invloed beter begrijpen en hun gedrag op lange termijn kunnen veranderen.

 

Wist je dat ?

Tijdens het rijden onder invloed van drugs heb je, afhankelijk van de drugs en de dosis, tot 30 keer zoveel kans op een ongeval. In combinatie met alcohol kan je ongevalsrisico met een factor 200 stijgen. Tijdens deze workshop worden onder andere de diverse soorten drugs of medicatie en hun effecten, de duur van hun aanwezigheid in het bloed en de wetgeving over drugs en medicatie toegelicht.

 

Onze workshop wordt geleid door experts op het gebied van verkeersveiligheid en is volledig aanpasbaar aan jouw behoeften en doelstellingen. Of je deze theoretische opleiding nu intern of extern wilt organiseren, wij staan ​​tot jouw beschikking om het product te creëren dat het beste aan je verwachtingen voldoet.

 

 Resultaat:
  • Je kent de verschillende soorten drugs en medicatie.
  • Je leert over de effecten die drugs en medicatie hebben op je rijvaardigheid.
  • Je leert over de duur van de drugs-positiviteit/aanwezigheid in het bloed.
  • Je bent je bewust over de risico’s tijdens het rijden door het gebruik van drugs en/of medicatie.
  • Je bent je bewust over wat je best wel en niet kan doen omtrent de preventie en voorlichting van het gebruik van drugs en medicatie. 

 

Bied je medewerkers een opleiding rond rijden onder invloed aan die theorie en interactie combineert en draag zo bij aan meer verkeersveiligheid binnen jouw bedrijf.

Contacteer ons voor meer informatie over ons aanbod van interactieve theoretische workshops en coachings over rijden onder invloed van drugs, verdovende middelen, medicijnen of illegale middelen!


Interactieve workshop: Drugs en medicatie achter het stuur

CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID EN VRAAG EEN OFFERTE AAN

Workshop 2 uur: € 800 (excl. BTW).

Workshop 2 x 2 uur: € 1.200 (excl. BTW).

Workshop 3 x 2 uur: € 1.500 (excl. BTW).

Verplaatsingskosten: € 0,50 / km (excl. BTW) vanuit Brussel.

Prijs

€ 800,00

Vaste prijs tijdens de week na 18.00 uur

€ 1.200,00

Vaste prijs zaterdag

€ 1.200,00

Vaste prijs zondag

€ 1.200,00

Extra kilometers: € 0,50

Kies een beschikbare datum:
MaaDinWoeDonVriZatZon
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Starttijd van het evenement

:

Eindtijd

:

Adres

Postcode

Gemeente

icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.