Global Drivers Concept


 

Bij deze aanpak gaat het niet om een ​​eenmalige actie, maar om een ​​doorlopend proces.

Ontvangt een van je medewerkers een nieuwe bedrijfswagen? Binnen de twee maanden na de levering krijgt hij of zij een individuele coachingssessie op de weg.

Elke bestuurder krijgt een online opleiding in de vorm van microlearning. Dit zijn korte en aangename modules over een onderwerp.

Verkeersveiligheid blijft zo centraal staan.

 

Met behulp van gegevens focussen we ons op de doelgroep waarvan de rijstijl hogere kosten met zich meebrengt.

Deze groep bestuurders krijgt een coachingssessie op de weg, gericht op een veilige en duurzame deelname aan het verkeer. Andere opties zijn een halve dag sensibiliseringsopleiding op onze piste of een ritje maken met onze rijsimulators.

 

Samen met jou onderzoeken onze experts de huidige situatie, de gemaakte vorderingen en de aanpassingen die nodig zijn om de doelen te bereiken.

Na 4 of 5 jaar is het tijd om een ​​nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen.

Aangezien de technologie aan boord van auto's blijft evolueren, krijgt de bestuurder opnieuw een individuele training. Verkeersveiligheid blijft dus een doorlopend proces binnen het bedrijf.


Global Drivers Concept
offerte aanvraag
icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.