E-learning


Wil je verkeersveiligheid nog belangrijker maken binnen jouw bedrijf? 

Onze e-learnings over verkeersveiligheid zijn ontworpen om interactieve en boeiende opleidingen te bieden aan jouw medewerkers, met behulp van de nieuwste technologieën en moderne pedagogische technieken. Onze online opleidingen behandelen verschillende onderwerpen met betrekking tot verkeersveiligheid, zoals rijden onder invloed, vermoeidheid tijdens het rijden, afleiding en snelheid. Maar ook het besturen van een elektrische auto, motor of elektrische step.

 

Met onze e-learnings bied je jouw werknemers een praktische en effectieve online opleiding op het gebied van verkeersveiligheid, die op elk moment, vanaf elke locatie en op elk apparaat kan worden gevolgd. Daardoor kunnen jouw medewerkers de opleiding op hun eigen tempo volgen, afhankelijk van hun agenda en specifieke behoeften.

 

Onze e-learnings behandelen de volgende onderwerpen:

  • E-learning: Passieve veiligheid achter het stuur;
  • E-learning: Rijden onder invloed van alcohol;
  • E-learning: Test je kennis van de wegcode;
  • E-learning: Aandacht;
  • E-learning: Snelheid;
  • E-learning: Elektrische auto;
  • E-learning: Motor;
  • E-learning: Elektrische step;
  • E-learning: Elektrische fiets.

 

Test onze demo

 

Aan het einde van de e-learningcursus krijgen de deelnemers een vragenlijst met vragen die gebaseerd zijn op wat er is gepresenteerd. 

 

Door te kiezen voor onze innovatieve online opleidingssoplossing kan je de veiligheid van jouw medewerkers in het verkeer verbeteren, het risico op ongevallen verminderen en financiële verliezen voor jouw bedrijf voorkomen.

 

De prijs van de e-learnings is gebaseerd op het aantal licenties dat wordt afgenomen. Neem contact op met onze verkoopafdeling om de prijsoptie te vinden die het beste bij jou past. 

Onze e-learnings zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en worden regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat jouw werknemers altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheiden en beste praktijken op het gebied van verkeersveiligheid.


E-learning
offerte aanvraag
icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.