E-learning: Passieve veiligheid achter het stuur


Passieve veiligheid is het geheel van systemen aan boord van een voertuig dat tot doel heeft de schade die bij een ongeval aan de inzittenden kan worden toegebracht, tot een minimum te beperken. Deze systemen omvatten veiligheidsgordels, airbags, zones voor vervorming van het lichaam, enz. Deze systemen zijn dus passief, niet actief. Deze systemen zijn dus passief, niet actief. Zij mogen niet worden verward met actieve systemen zoals ABS, ESP, ADAS, enz.

 

Aan het einde van deze e-learning cursus zullen de deelnemers zich bewust zijn van de fysische fenomenen die zich voordoen in een voertuig. Ook het belang van de veiligheidsgordel en het nut van de airbag worden benadrukt. 

Aan het einde van de e-learningcursus krijgen de deelnemers een vragenlijst met vragen die gebaseerd zijn op wat er is gepresenteerd. 

 

Wij bieden u een demo van deze module aan: 

Test onze demo

 

De prijs van e-learning wordt berekend op basis van het aantal vastgestelde licenties. Neem contact op met onze verkoopafdeling om de meest geschikte prijsofferte voor u te bepalen.


E-learning: Passieve veiligheid achter het stuur
offerte aanvraag
icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.