E-learning: Afleiding achter het stuur - Blijf gefocust


Smartphone gebruiken, muziek beluisteren, GPS instellen, praten... we hebben vaak de neiging om te multitasken terwijl we aan het rijden zijn. Hoewel autorijden een volwaardige activiteit is die bovendien heel wat energie vraagt, voelen wij ons vaak sterk genoeg om verschillende activiteiten tegelijkertijd uit te voeren... om tijd te besparen, uit verveling of omdat het een gewoonte is.

In deze module willen we jou daarom leren om een onderscheid te maken tussen aandacht en afleiding. Je zal ontdekken wat jouw aandacht beïnvloedt en waar de grenzen van het brein zijn. Ontdek of een bestuurder in staat is om meerdere activiteiten tegelijkertijd te doen. Iets wat velen graag willen geloven.

Aan het einde van de e-learningcursus krijgen de deelnemers een vragenlijst met vragen die gebaseerd zijn op wat er is gepresenteerd. 

 

Wij bieden u een demo van deze module aan: 

Test onze demo

 

De prijs van e-learning wordt berekend op basis van het aantal vastgestelde licenties. Neem contact op met onze verkoopafdeling om de meest geschikte prijsofferte voor u te bepalen.


E-learning: Afleiding achter het stuur - Blijf gefocust
offerte aanvraag
icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.