Communicatie rond verkeersveiligheid


Ben je geconfronteerd met veel vraagstukken omtrent verkeersveiligheid binnen het bedrijfsleven?
Heb je in jouw bedrijf veel verkeersongevallen? Wil je jouw werknemers op lange termijn bewust maken van het belang van verkeersveiligheid door middel van een interne sensibiliseringscampagne?

Bij Vias academy begrijpen we dat verkeersveiligheid een belangrijk aandachtspunt is voor bedrijven. Daarom bieden wij op maat gemaakte bewustmakingsoplossingen aan om bedrijven te helpen hun interne verkeersveiligheidscultuur te versterken.

Wij begeleiden jou gedurende het hele proces bij het opzetten van een interne campagne. We communiceren de relevante boodschap via verschillende communicatiekanalen.

 

Hoe?

We bieden een uitgebreid scala aan van communicatiemiddelen, waaronder posters, flyers, video's en opleidingen, die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf.

We bieden ook op maat gemaakte opleidingen in verkeersveiligheid aan om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. Onze trainingen kunnen worden aangepast aan de branche, bedrijfsgrootte, budget en verkeersveiligheidsdoelstellingen.

 

Waarom?

Door te kiezen voor onze interne sensibiliseringsoplossingen versterk je de verkeersveiligheidscultuur binnen jouw bedrijf, verminder je de risico's op verkeersongevallen en bescherm je de veiligheid van jouw werknemers.

 

Contacteer ons en ontdek hoe we je kunnen helpen!


Communicatie rond verkeersveiligheid
offerte aanvraag
icone_newsletter Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Vias academy en abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief
* Wij geven jouw e-mailadres niet door aan derden en garanderen de vertrouwelijkheid van de door je verstrekte gegevens.